Praktijkinformatie

Indien u een afspraak wilt maken voor bekkenfysiotherapie of fysiotherapie of een boodschap wilt doorgeven kunt u het beste mailen naar : info@debekkenfysiotherapie.nl

Is dat niet mogelijk belt u dan met bekkenfysiotherapie Margot Roberts om een boodschap door te geven, tel: 06-10417004.

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag van 8.00-17.00
Vrijdag tot 21:00 uur.

Het is mogelijk dat ik aan het behandelen ben en u niet direct persoonlijk te woord kan staan. U kunt dan uw boodschap, met naam en telefoonnummer, doorgeven. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld

Wilt u bij uw eerste bezoek aan de praktijk uw verwijzing, een geldig verzekeringsbewijs én legitimatiebewijs meenemen. Uw administratieve gegevens kunnen zo worden gecheckt zodat alle gegevens die nodig zijn voor de vergoeding van uw behandeling meteen adequaat kunnen worden ingevoerd in het administratiesysteem om een goede communicatie naar u en/of naar uw verzekering mogelijk te maken.

Een verwijzing voor bekkenfysiotherapie kan gegeven worden door de huisarts of specialist (oa.uroloog, gynaecoloog, chirurg, maag-darm-lever-arts, revalidatiearts).

Ook kunt u zonder tussenkomst van een arts / specialist terecht via Directe Toegang Fysiotherapie (DTF).

Voor de eerste afspraak worden 2 zittingen in rekening gebracht: zitting intake en onderzoek na DTF dan wel verwijzing en een zitting (specialistische) fysiotherapie.

Vergoeding voor bekkenfysiotherapie valt onder de aanvullende verzekering voor fysiotherapie. Hoeveel behandelingen fysiotherapie worden vergoed is afhankelijk van uw verzekeraar en het aanvullende pakket. Ik adviseer u om hier altijd vooraf naar te informeren bij uw zorgverzekeraar. Indien u niet of onvoldoende verzekerd bent voor therapie is dit uw eigen verantwoordelijkheid, u ontvangt in dit geval een nota. De fysiotherapeut kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor het niet vergoeden van uw behandelingen door uw verzekeraar.

Voor de vervolgbehandelingen na het intakegesprek wordt u verzocht een grote badhanddoek mee te nemen.

Een afspraak afbellen kan tot 24 uur van tevoren, daarna wordt de behandeling voor 100% van het normale tarief in rekening gebracht. Hiervoor ontvangt u een nota die niet bij uw verzekeraar in rekening kan worden gebracht. In het weekend (of als wij niet telefonisch bereikbaar zijn) kunt u een boodschap achterlaten via de email: info@debekkenfysiotherapie.nl